برخی از افراد بر این باورند که ماه گرفتگی باعث ایجاد تغییراتی در جنین می گردد! به همین منظور در این مطلب به بررسی تاثیر ماه گرفتگی در دوران بارداری بر جنین می پردازیم تا درستی یا عدم صحت این ادعا را بررسی کنیم.
در طول یک ماه گرفتگی یا خورشیدگرفتگی از زنان خواسته می شود تا در خانه بمانند و از منزل خارج نشوند! شاید شنیدن این حرف شما را در دوران بارداری نگران کند و به فکر فرو بروید که چگونه ممکن است ماه گرفتگی بر جنین تأثیر بگذارد و اینکه آیا واقعا این گفته صحت دارد و ماه گرفتگی اثرات نامطلوبی بر روی چنین دارد یا نه؟ از نظر ستاره شناسان و اکثر مردمماه گرفتگی پدیده ی زیبایی است. اما گاهی اوقات ماه گرفتگی با ابهامات زیادی در بین مادران باردار همراه است و آنها در هر موقعیت و شرایطی به دنبال پاسخ درست و مطمئنی هستند. گفته هایی که ممکن است از اجدادتان شنیده باشید وجود دارد و ممکن است سعی کنید دلیل دیگری را پیدا کنید، در حالی که برخی از آنها ممکن است فقط خرافات باشند. در اینجا به برخی از سوالات پرسیده شده در مورد گرفتگی ماه، پاسخ های مطمئن و دقیق کارشناسان را آماده کرده ایم . با وجود اینکه کارشناسان هنوز نتوانسته اند ارتباط مستقیمی بین بروز این پدیده نجومی و ابتلای جنین به بیماریهای مختلف پیدا کنند، اما در بیشتر تمدنهای باستانی هشدار به بانوان باردار در این زمان وجود دارد. کارشناسان اعلام کرده اند ماه یکی از عناصر فوق العاده اثرگذار در زندگی انسان بر کره زمین است که میتواند بر رشد گیاهان، جزر و مد آب، زندگی ماهی ها، رفتار حیوانها و حتی قدرت باروری انسان اثر بگذارد.
تنها دلیل محافظت زنان باردار از آثار ماه گرفتگی:
در زمان ماه گرفتگی بر خلاف خورشید گرفتگی، اشعه دریافتی برروی زمین اندک است؛ محققان اعتقاد دارند، دگرگونی در آسمان و مشاهده پدیده نجومی میتواند سبب استرس و ترس شدید در زنان باردار شود که این عاملی جدی برای به خطر افتادن جنین و بارداری ایمن مادر است.
...
ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۱/۱۷